Mjesečni horoskop za JUN 2016.

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Poslovni Ovnovi u junu, neka se spreme na jednu promjenjivu situaciju na tržištu i nešto manju finansijsku dobit u odnosu na prošli period. Sam početak mjeseca je finansijski slab, a datumi od 2. do 4. juna, nisu povoljni za finansijske transakcije i investicije. Sve do 18. juna planeta Venera, vladalac vaših finansija je u Blizancima, a kako ovaj period naglašava uspješnu komunikaciju, iskoristite ga za bolje informisanje, nova poslovna poznanstva, poslovna putovanja i sklapanje dogovora i ugovora. Od 18. juna planeta Venera ulazi u znak Raka i stvaraju se bolji uslovi za biznis i finansije. U prednosti su poslovi vezani za inostranstvo i savremenu tehnologiju.
Zaposleni Ovnovi imaju jedan lakši period, gdje bez obzira na količinu posla, sve teče glatko i u prijateljskoj atmosferi. Treba da iskoristite povoljne planetarne prilike za rješavanje dokumentacije, pravnih pitanja i za stručna putovanja. Ukoliko vam se u firmi ponudi povoljan kurs jezika, ili drugo stručno usavršavanje, prihvatite ovu ponudu, koja će vam se kasnije isplatiti.
Studenti imaju priliku da uspješno polože ispite. Roditelji mogu mnogo d utiču na opredijeljenje svoje dece u vezi nastavka školovanja. Ovnovi imaju prirodne sposobnosti za sport, medicinu, organizacione i poslovno pravne poslove, uslužne djelatnosti, milicijsku i vojnu struku.
Nezaposleni Ovnovi imaju podršku planete Jupiter, da uspješno nađu odgovarajući posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Ovnovi koji su u dugim vezama ili u braku, imaju u junu skladan i pun razumijevanja odnos sa partnerom. Uspijevaćete da se o svemu dogovarate, bez polemike i svađe i da isplanirate dalji period, u vezi odmora i doma. Početak mjeseca je povoljan za kraći put sa partnerom, a zatim sledi jedan porodičan period ispunjen druženjem sa familijom. Uživaćete u porodičnim ručkovima i familijarnim proslavama. U ovom periodu, potruditete se da budite oprezniji sa novcem i uzdržite se od prekomjernog trošenja, jer priliv neće biti toliko dobar, kao u prošlom mjesecu. Sve u svemu skladno!
Ako ste slobodni:
Planeta ljubavi se u prve dve dekade juna nalazi u vašoj trećoj kući putovanja i komunikacije, tako da će vas privlačiti obilasci zanimljivih, obrazovno-kulturna mjesta, gdje ćete moći nešto novo da saznate. Kako ćete promijeniti uobičajen krug kretanja, velike su šanse da vas privuče jedan rečit i obrazovan sagovornik. Primamljiv kontakt se može dogoditi na putu, koncertu, seminaru ili izložbi. Komunikacija će teći lako i očaraće vas više sama komunikacija, nego fizički izgled. Očekujte brojne sms porukice, pune komplimenata i intresantnog sadržaja. Vama baš to treba i nema sumnje da ćete se zaljubiti. Osvojiće vas svojim šarmom jedan Blizanac, topao Lav ili uzbudljiv Strelac.  Zabavno i lijepo!

Zdravlje:

Tokom juna vaše zdravstveno stanje je vrlo dobro. Poželjno bi bilo da ne zaboravite da vam je potreban redovan odmor i vaše vrijeme za relaksaciju. Ako se pridžavate ovoga, održaćete kondiciju i enegiju, za sve ono što želite da postignete.
Za one nešto starije generacije preporučuje se odlazak na kraći odmor. Ukoliko niste u prilici, gledajte da što češće boravite u prirodi i na suncu. Sprečite bolove u ramenima i rukama masažom i redovnim vježbanjem.

Srećni brojevi:

1, 2, 13, 20, 25


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Još uvek ste pod uticajem povoljnih planetarnih prilika, koje vam omogućavaju nastavak poslovnog i finansijskog uspjeha. Tokom čitavog mjeseca puniće se vaša kasa i bankovni račun, sa ozbiljnim količinama novca. Vaše polje materijalnih dobara, podržano je energijama Venere i Sunca, a od 13. juna i planete Merkur. Pristigle finansije daće vam krila za nove investicije i novčane transakcije, u koje se bezbrižno upustite, jer ovo je vaš period stvaranja stabilne materijalne baze i novca. Bikovi koji se bave trgovinom i marketingom, imaju posebno uspješan mjesec. Sjajno!
Juni je podjednako dobar i za sve zaposlene Bikove. Moguće je povećanje plate za mnoge predstavnika vašeg znaka, a posebno će biti zadovoljni sa svojim rezultatima, zaposleni u oblasti novinarstva, obrazovanja i talentovani umjetnici, u prvom redu pisci i muzičari. Period je pogodan i za one Bikove, koji se bave nekim hobijem, jer sada imaju priliku da svoj hobi pretvore u posao i ostvare dopunsku zaradu.
Studenti koji žele da zarade, imaju priliku da dobiju dobro plaćen privremeni posao.
Učenici koji se opredjeljuju za buduću profesiju, treba da slijede svoje prirodne afinitete i talante, kao što su: umjetnost (muzika i slikarstvo), škole za estetiku, ugostiteljstvo, poljoprivredu, šumarstvo, trgovinu i ekonomiju.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Zauzeti Bikovi  u ovom periodu biće preokupirani stvaranjem kapitala i zbog nedostatka volje i vremena, vaš partner može da trpi i da se pobuni. Nije poželjno da produbljujete razlike i već poljuljano stanje, nego nađite snage da razumijete partnerove potrebe. Posebno je kritičan period nakon 18. juna. Potrudite se da nađete kompromis i da ovaj period provedete u miru, uz vaše češće prisustvo u kući sa partnerom i familijom. Ovaj napor i razumijevanje može normalizovati odnose, obnaviti bliskost i romantične momente. -Najbolje stvari u životu, nisu one koje se mogu dobiti novcem! – izgovorio je Anštajn.
Ako ste slobodni:
Tokom juna mnogi slobodni Bikovi će se osjetiti emotivno prazni i usamljeni, tako da će poželjeti da nađu odgovarajućeg partnera i stabilnu vezu. Vaš uslov je da to bude neko podjednako uspješan, intelektualno jak i emotivano topao. Kako nemate puno vremena za izlaske, bacićete se na internet i potragu za partnerom. Prijaće vam zanimljivi razgovori i udvaranje jednog Blizanca, Device, Raka ili Škorpije. Imaćete priliku da uđete u dublji kontakt, ali iz različitih razloga sve će se završiti na srdačnom poznanstvu i flertu.
Mlađi Bikovi će biti više pokretni i izlaziće ćešće sa drugarima. Moguće su kraće avanture. Potrudite se da se suviše ne razmećete sa novcem, da se ne bi osjetiti iskorišćeno ili pogrešno shvaćeno.

Zdravlje:

U ovom mjesecu, mlađi predstavnici vašeg znaka su u odličnog zdravlja i kondicije, ali je potrebno da to stanje i održe i da nastave dosadašnji režim ishrane i rekreativnog treninga.
Starije generacije neka porade na snaženju imuniteta, kako bi se sačuvali od eventualne infekcija grla i pluća. Moguća su i manje tegobe, kao što je tenzija i bol u leđima i rukama. Otklonite ovo stanje dobrom masažom, akupunkturom ili acupresurom. Izbacite namirnice koje vas goje, a posebno slatkiše, jer u ovom periodu lakše dobijate prekomjerne kolograme.

Srećni brojevi:

2, 3, 18, 21, 30


vaznoUkoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu pozovite naše astrologe na:

095/700-007

ili stupite u kontakt sa astrolozima putem SMS poruka, tu su 24h dnevno da vam pomognu i odgovore na sva vaša pitanja.


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Želim vam Srećan rođendan i puno zdravlja, ljubavi i uspjeha u nastupajućoj solarnoj godini!
Juni je vaš mjesec poslovni Blizanci i sada možete da trljate ruke zadovoljni napretkom biznisa i finansijske situacije. Imate podršku Sunca, a od 13. juna i vaše planete Merkur, koji vam svojim energijama pomažu da se istaknete, osnažite lični uticaj i napravite važne kontakte. U poslednjoj dekadi juna, kada Sunce uđe u vašu drugu kuću novca i pridruži se Veneri i Merkuru, dostićićete najveći finansijski uspjeh za ovu godinu. Posebano će biti unosni poslovi vezani za intelektualne sposobnosti, kao što je pisanje, internet, trgovina na veliko i marketing. Fantastično!
Zaposleni u oblasti obrazovanja, marketinga, trgovine i u industriji visokih tehnologija, imaju šanse da napreduju na osnovu zasluga i stečenog poverenje kod nadređenih. Bez obzira, što je vaša pažnja usmjerena na sređivanje familijarnog i emotivnog života, iskoristite date povoljne planetarne prilike, da zauzmite bolju poziciju u firmi. U poslednjoj dekadi juna, stiže vam zarađeni novac od dopunskog posla.
Budući studenti i đaci, ako se dvome koju srednju školu ili fakultet da upišu, neka se opredijele za odgovarajuće oblasti vezane za savremeni tehnologiju i komunikaciju, marketing, trgovinu, medije i novinarstvo. Srednjoškolci treba da izaberu gimnaziju, elektrotehničku ili ugostiteljsku skolu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Tokom juna, zauzeti Blizanci imaju naglašenu potrebu da srede svoj emotivni i familijarni život. Vaš odnos sa partnerom, još uvek nije dostigao onakvu harmoniju, kakvu vi zamišljate i priželjkujete. Po koji otvoren razgovor bi u mnogome pomogao, jer je potrebno da uskladite različita očekivanja, finansijske planove i familijarna pitanja. Vaše introspektivno razmišljanje je podržano planetama i njihovim enegijama smeštenim u donjem dijelu zodijačkog kruga. Sve nade su usmjerene na pozitivne zaključke i dobra rješenja. Potrebna je fleksibilnost!
Ako ste slobodni:
Poveli ste računa o svom spoljašnjem imidžu i izgledate zanosno i raspoloženo za družienja i izlaske. Sunce u vašoj prvoj kući, utiče na to da zračite, gdje god se pojavite. Kako je planeta ljubavi Venera, u vašoj drugoj kući biraćete ugledno i uticajno društvo i prijatelje. Iz jedne simpatične komunikacije sa osobom sličnih interosovanja, možete prvo ostvariti prijateljski kontakt, a zatim i nešto više od toga. Dopašće vam se  jedan Lav, Ovan, Strelac ili Vaga. Nakon nekoliko susreta, shvatićete šta su razlike i vrednosti duhovnog i materijalnog bogatstva. Poučno!

Zdravlje:

Pod pokroviteljstvom Sunca iz vaše prve kuće, vi nemate razloga za veću brigu oko zdravlja tokom ovog mjeseca. Može vas destabilizovati jedino promjenjivo emotivno stanje, blaža nervoza i nemir. Rekreativan sport u prirodi je za vas uvek odličan metod da se oporavite i izbacite negativnu energiju.
Stariji predstvnici znka nakon 20. juna mogu postati osjetljiviji na infekcije donjeg stomaka i pluća. Potrudite se da predhodnih 20. dana poboljšajte imunitet orgnizma. Obogatite ishranu unosom svežeg voća i povrća i dodatcima većih doza vitamina C, E, i B , a od minerala koristite cink i selen.

Srećni brojevi:

2, 3, 16, 25, 29


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Veliki broj planeta podržava vašu istočnu stranu horoskopa, a Sunce i Venera su dugo u vašoj 12. polju, što znači da će poslovni Rakovi biti zaokupljeni strategijom i načinom da se da pravac razvoja biznisa. Budite oprezni, jer mogu vam se ponuditi sumnjivi poslovi. Do 21. juna, odnosno do god Sunce ne uđe u vaš znak, nećete uhvatiti čvrsto tokove tržišta, niti prikupiti veću dobit. Od ovog datuma postepeno jačate i punite bankovni račun. Biće vraćeni svi zaostali dugovi i sada bez muke možete da planirate naredne poteze.
Zaposleni Rakovi koji rade u za inostrane kompanije ili su na drugi način povezani sa inostranstvom, tokom juna, mogu dobiti ponudu da odu na put i usavršavanje. Ne dvoumite se, već iskoristite ovu ponudu na najbolji moguci način. Ostali zaposleni sve do 21. u mjesecu, mogu imati teškoće sa finansijama, jer novac od predhodnih zarada ili od dopunskog rada, stiže u poslednjoj dekadi juna.
Studenti će uspješno položiti ispite, a oni Rakovi koji žele da nastave školovanje, neka se odluče za oblasti za koju im odgovaraju, kao što su: ugostiteljstvo, stari zanati, kozmetika, građevina, arhitektura, turizam, umjetnost ili informatika.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Prvih dvadeak dana juna, retrogradni Saturn u Strelcu, utiče tako, da imate utisak da je vaš dugogodišnji partnerski ili bračni odnos upao u monotoniju. Moguća su manja neslaganja, ali je najverovatnije da je situacija takva, da svako gleda svoja posla. U stvari, vama to mnogo ne smeta, jer ste u svom svetu i okupirani sa drugim stvarima. U poslednjoj dekadi juna, kada Sunce uđe u vaš znak, izaćićete iz dugog razmišljanja i puni snage i raspoloženja, otvoreno ćete izneseti svoje stavove i želje u vezi porodice i vašeg odnosa. Vaša pozitivna energija će uspjeti da pokrene i partnera i odjednom iz jedne učmale atmosfere promijenićete i osvježiti odnose. Očekujte poboljšanje i seksualnog dijela vašeg života u zajednici. Maestralna promjena!
Ako ste slobodni:
Mnogi slobodni predstavnici vašeg znaka će u prve dekade juna imati potrebu da se osame i maštaju o ljubvi, nepoznatom svetu ili će se zanimati za literaturu vezanu za metode duhovnog razvoja. Velike su šanse da se tajno zaljubite u osobu, koja trenutno ima slična ineresovanja, a upoznali ste je preko društve mreže ili u jednom edukativnom centru.  Dosta dugo i kasno u noć, ćete voditi prepisku, razmjenjivati iskustva i obazrivo se udvarati. Oko 20. juna nastavitićete nešto konkretnije udvaranje i nakon susrta, imaćete utisak da ste najzad našli srodnu dušu. Oko ste bacili na jednu Ribu, Blizanca, Škorpiju ili Devicu. Zablistaćete i započeti romantičnu priču, koja ima sve šanse da potraje i produbi se u sledećem mjesecu. Zanosno!

Zdravlje:

U junu, uglavnom mladi Rakovi nemaju poteškoća sa fizičkim zdravljem i energijom. Razvićete duhovnu stranu bića i jer zanimaće vas i tajne univerzuma i duše. Proučićete i oprobate jogu, refleksologiju, meditaciju i ostale do sad za vas neisprobane tehnike opuštanja u cilju harmonizovanja organizma. Oplemenićete se duhom i tijelom, tako ćete zablistati posebnom privlačnošću i ljepotom u poslednjoj dekadi juna, kada Sunce uđe u vaš znak.
Početkom mjeseca nešto stariju generaciju može mučiti nesanica, lakša kijavica ili bronhitis. Odlučite se za odgovarajuće prirodne ljekove i sve će proći brzo. Veće doze vitamina C i E će vam popraviti imunitet, kao i čaj od koprive i origanovo ulje. Protiv nesanice odličan je lijek, čaj od lavande, majčine dušice ili jagirčevine. Potpuno ćete se osjetiti oporavljeno i okrepljeno u poslednjoj dekadi juna.

Srećni brojevi:

1, 4, 20, 21, 28


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Tokom juna, poslovni Lavovi će biti veoma društveno aktivni i prikupljaće nove informacije za lični prosperitet i veći razvoj preduzeća. Sklapićete nove kontakte sa već afirmisanim biznismenima, ili inostranim predstavnicima, koji će vam dati ideju, kako da i sami izvršite promjene u okviru vašeg načina poslovanja i prilagodite se novim uslovima. Ove izmjene mogu izazvati manji zastoj u poslovanju, u periodu od 19. do 23. juna, dok su planeta Venera i Sunce u sferi ljetnjeg solsticija. Bez sumnje vaš prirodni talenat za biznis i upravljanje, obezbediće vam dovoljno materijalnih sredstava da bezbedno sakupite potreban novac i uvedete novine u poslovanje.
Lavovi koji su zaposleni u firmama u ovom periodu imaju pojačane ambicije i uložiće veliki napor da postignu uspjeh kakav priželjkuju. Možete drugima djelovati suviše egoistično, ali držite se svog cilja, jer vi najbolje znate koliko je čega najbolje za vas. Imate podršku autoriteta. Vaš poslovni put i uspon u karijeri određuje planeta Venera, koja je sve do 18. juna u vašem polju prijateljstva i društvenih grupa, te podržava upjeh u timskom radu, udruženjima i sa humanim organizacijama. Kratka pauza i odmor, odgovarao bi vam u poslednjoj dekadi juna.
Budući studenti i učnici neka razmisle o upisu na glumu, režiju, medije, dizajn, kostimografiju, menadžment, organizaciju ili čak političke nauke. Lavovi su dobri zlatari, frizeri, kozmetičari, i menadžeri prodavnica.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Zauzeti Lavovovi će imati jedan lijep i dinamičan period. Doveli ste svoje tijelo u formu, pa ćete tokom sunčanog juna željeti da ga pokažete. Intenzivno ćete izlaziti i družiti se, ponekad sami a ponekad sa partnerom. Ovoga puta, bićete privučeni sjajem i bogatstvom pa ćete posećivati luksuzne prijeme, svečana otvaranja i glamurozne kulturne manifestacije. Neke od vas će privući i alternativni pravci umjetničkih događaja, pozorište i film.  Sve u svemu, ova vaša aktivna potreba za društvenim životom, doprineće boljem raspoloženju u porodici i osigurati sretne momente sa partnerom. Vaš partner će se uskladiti i prihvatiti ovu prijatnu promjenu. Živost i srećni momenti obasjaće vas dom i podgrejati krevet. Okrepljujuće!
Ako ste slobodni:
Planetarna situacija i Venera u 11. kući za vas slobodne Lavove, naglašava prijateljska druženja i grupne proslave u kojima ćete naći zadovoljstvo i razonodu. U jednoj ludoj noći, može vam se približiti jedan prijatelj, iz znaka Blizanaca, Ovnova ili Strelaca. Situacija je takva da ste više raspoloženi za druženja nego za romansu. Ipak, od 18. juna, kada planeta Venera uđe u vaše polje tajni, povućićete se u zagrljaj i krevet jedne nežne Ribe, Vage ili Vodolije. U četiri oka osjetićete slast jedne zabranjene ljubavi i istopiti se u njoj. Uživajte!

Zdravlje:

Mlađi predstavnici Lavova treba da sprovedu uredne životne navike i da ne zanemare noćni san. Intenzivan društveni život vas ne iscrpljuje toliko, koliko bi vam mogla naškoditi žestoka pića, zagušljivi prostori, neredovna ishrana i neispavanost. Planete smeštene na istočnoj strani horoskopa, vas podstiču da povedete računa o sebi.
Starije generacije Lavova mogu osećati tegobe u koštanim predjelima organizma, kao što je kičma, kukovi i ramena. Posavjetujte se sa fizioterapeutom i ako niste do sad, krenite sa vežbama. Odgovarala bi vam masaža i kiroterapija.

Srećni brojevi:

2, 3, 14, 25, 29


vaznoUkoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu pozovite naše astrologe na:

095/700-007

ili stupite u kontakt sa astrolozima putem SMS poruka, tu su 24h dnevno da vam pomognu i odgovore na sva vaša pitanja.


devicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Juni je izrazito uspješan poslovni mjesec za sve Device. Vaša marljivost i upornost se isplatila i sada imate mnogo razloga za zadovoljstvo. Sunce i Venera, dve važne planete su u polju vaše karijere, a kada im se pridruži i vaša lična planeta Merkur, dosegnućete sam vrh u poslovanju za ovu godinu. Premašićete svoje planove i izći iz okvira dosadašnjeg poslovanja. Vaša poslovna intuicija je izoštrena za sva monetarna pomjeranja, ali budite oprezniji u periodu kada Sunce bude u konjukciji sa Venerom 8. i 9. juna. Konačni finansijski bilans će biti odličan. Superiorno!
Tokom juna zaposlene Device ćeka puno posla i bićete vrlo angažovani sa iznenadnim radnim zadatcima, koji urgento moraju da se obave. Vaš elan će biti zapažen uočljiv. Možete da očekujte pomjeranja na hijerarhiskoj ljestvici i bolju poziciju i zaradu za vas. Posebno će biti uspješne Device, koje su zaposlene u bolnicama, programerskim i veterinarskim firmama. Bravo!
Studenti i đaci biće uspješni u junu i položiće važne ispite. Roditelji neka pomognu pri izboru budućeg zanimanja, mladim Devicama i neka uvrste u razmatranje talente svije dece. Devicama leže sledeće struke: medicina, stomatologija, veterina, precizni zanati, matematika, elektotehnika, informatika i poljoprivreda.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Ovo je period kada mnogo radite, a partner treba vašu pažnju i ljubav. Primorani ste da žonglirate između obaveza i ljubavi i na svu sreću, nekako ćete uspijevati u tome. Moguće je da ćete uvući i partnera u deo vaših obaveza i angažovati ga da vam pomaže. Ovo bi bilo jedno od rješenja da zadovoljite želje višeg partnera  da više vremena provodite zajedno. Partner će biti pun razumijevanja za vaše obaveze i zdušno će vam pomagati.  Potrudite se da mu zahvalite i zato makar za vikende, odvojite vreme za porodične ručkove i koju romantičnu većeru. Potrebna je veština balansiranja!
Ako ste slobodni:
U junu slobodne Device neće imati puno vremena ni volje za romantiku i ljubav. Grabite putem uspjeha i sve ostalo se čini manje važno. Kao da ste se zaljubili u uspjeh! Nije baš tako, jer sada stižete sve. Može vam se desiti flert i kraća avantura na poslu, značajnom poslovnom skupu ili proslavi, jer planeta ljubavi Venera je sada u polju vaše karijere. Dopašće vam se jedna Riba, Rak, Lav ili Blizanac. Budite taktični i razvoj situacije odložite za sledeći mjesec.
Sasvim mladi prestavnici Devica naćiće sagovornika i potencijalnog partnera preko društvenih mreža, na zanimljivom kursu ili fakultetu.

Zdravlje:

Vaš organizam zahteva veću pažnju. Isrpljujete se do maksimuma, nervozni ste i malo se odmarate i spavate. Promijenite ovu situaciju i organizujte vrijeme, tako da ležete ranije u krevet i svakodnevno se rekreirate. Veće doze vitamina, naročito iz C, E i B grupe, minerali kao što je magnezijum i cink, kao i umirujući čajevi, mogu vam pomoći da smanjite količinu stresa i brže se regenerišete.
Starije generacije mogu imati tegobe sa glavoboljom, nervima, cirkulacijom i zglobovima. Prekontrolišite krv i urin i preduzmite mjere po ljekarskom savjetu.

Srećni brojevi:

2, 3, 12, 24, 25


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Sunce, Venera, a kasnije i planeta Merkur iz vama prijateljskog znaka Blizanaca, obećava harmoničnu poslovnu situaciju, gdje će naročito profitirati poslovi vezani za turizam i inostrane kompanije. U poslednjoj dekadi juna, imate veliku podršku moćnih kompanija i uglednih biznismena, tako da ćete se uz njihovu potporu popeti na sam vrh u svojoj djelatnosti. Zarađena količina novca još uvek sporo stiže na vaš bankovni račun, ali drugi izvori kao što je banka, partner i autoriteti pružiće vam ruku i obezbediti novčanu pozajmicu. Nema potrebe za zabrinutost, jer već sledećeg mjeseca sve će biti sve isplaćeno.
Tokom juna, zaposlene Vage će imati priliku da usavrše svoje znanje i veštine, upisom na odgovarajuće centre za edukaciju ili će dobiti priliku da se dopunski obuče u inostranstvu. Poželjno bi bilo da prihvatite ovu ponudu, jer nakon obuke u mnogome ćete doprineti razvoju lične karijere. U svakom slučaju, čak i poslovi koji ne zahtevaju takav angažman, donijeće vam pozitivne promjene i uz naklonost šefova vi ćete napredovati.
U ovom periodu mnoge Vage studenti će imati izvrsnu planetarnu podršku da diplomiraju, magistriraju ili polože završne ispite. Đaci koji žele da nastave školovanje, treba da slede svoje prirodne talente za umjetnost, modu, estetiku, ekonomiju, prava i političku diplomatiju.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Zauzete Vage treba da u pomoć pozovu svoj diplomatski talenat i ne ulaze u diskusije sa partnerom u vezi novca i kućnih obaveza. Partner je uznemiren i džangrizav i zato preuzmite deo porodičnih obaveza na sebe. Druženje sa familijom će vam donijeti prijatne trenutke. Pred kraj mjeseca, tačnije od 19. juna, kada je vaša planeta Venera u stanju stagnacije, organizujte odmor sa partnerom. Kako god, u tom periodu poslovni zanos se usporava i mijenja, a vi na to ne možete da utičete. Ako niste uspjeli da organizujete odmor, poslednju dekadu juna posvetite partneru i vašem odnosu. Na površinu će isplivati nežnost i emocije, a vaš seksualni život će dobiti na kvalitetu.
Ako ste slobodni:
Prijateljska energija Sunca i uticaj Venere iz Blizanaca, daće vam produhovljen i prefinjen izgled, tako da ćete postati meta brojnih udvarača. Slobodne Vage će privlaćiti intelektualni tipovi i elokventni sagovornici. Imaćete priliku da ih sretnete na kućnim zabavama, kursu, školi ili fakultetu. Osvojiće vas jedna zanimljiva i obrazovana osoba, sličnih životnih stavova, iz grupe Rakova, Strelćeva, Devica, Blizanaca ili Lavova. Uživaćete u razgovorima, prepiskama i sms porukicama. U poslednjoj dekadi juna, zaljubljeni i u strasti, imaćete utisak, da ste najzad pronašli svoju drugu polovinu. Opojno!

Zdravlje:

Povratila vam se energija i kondicija, tako da vam je opšta zdravstvena situacija optimalna, većim dijelom juna. Ipak, savet je da nastavite sa rekreacijom i njegom tijela i duha. Poboljšajte imunitet, jer u poslednjoj sedmici juna možete postati osjetljiviji na stomačne i urinarne infekcije. Meditacija, joga, trčanje i ljekoviti čajevi održaće vas u formi.
Starije generacije Vaga, ukoliko se izlažete suncu, treba da koristite zaštitna sredstva, jer koža Vaga je vrlo delikatna i osjetljiva.

Srećni brojevi:

4, 6, 15, 26, 30


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Drage Škorpije,
U junu, poslovnim Škorpijama će privatni poslovi postepeno napredovati. Planete su se koncentrisale u vaše osmo polje i ukazuje da se nagomilavaju dugovi i da je je potrebno izvršiti transformaciju u poslovanju i u načinu manipulisanja sa novcem. Ove promjene su nužne i vi ćete dobiti materijalnu podršku da ih i sprovedete. Naćićete oslonac u partneru, banci i poslovnim prijateljima. Poslednja dekada mjeseca daće zadovoljavajuće poslovanje i zaradu. Potrebna je promjena!
Zaposlene Škorpije, zbog nekih ne planiranih dugova, mogu imati manjih finansijskih problema. U susret vam može izaći poslodavac i obezbediti dopunski posao ili će vam partner ili banka dati pozajmicu. Vrlo ste angažovani celog mjeseca, ali kroz malo muke, stvoriće se nove šanse za napredovanje u karijeri.
Studenti i đaci imaju povoljne planetarne uslove da ispolža većinu ispita u poslednjoj dekadi mjeseca. Ukoliko nastavljate školovanje i razmišljate o upisu u srednju školu ili na fakultet, odaberite vama odgovarajuće oblasti, kao što je kriminalistika, nuklearna fizika, medicina, tehnologija, arheologija i ekonomija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Tokom juna, većina planeta je smeštena na vašoj zapadnoj strani horoskopa, što pokazuje da je vaša pažnja i energija, usmjerena na partnera, ljubavne i familijarne odnose. Postićićete sve, bez obzira na poslovnu gužvu, jer moćna kobinacija planetarnih energija Sunca, Venere i Merkura, djeluje iz vaše osme kuće i pojačava intezitet emocija, transformišući u pozitivnom smjeru vaše ljubavne odnose. Osvježene emocije, kulminiraće strašću i vaše zajednica će postati još čvršća. Lijepe trenutke provodite sa partnerom u osami, zaneti vrelinom emocija i požude. Dramatično lijepo!
Ako ste slobodni:
U vašoj osmoj kući djeluju udružene energije planeta, moć i snaga Sunca, ljubav, Venere i mladost Merkura. Osma kuća prirodno pripada vama i ima simboliku dramatične transformacije, od života do smtri i ponovnog rađanja, kroz emotivne dubine, tuge i radosti, do drhtave strasti i male smrti kroz orgazam. Vau! Sasvim dovoljno da se pokrenu svi vaši sokovi i da kroz promjenu dosadašnjeg ponašanja, zadovoljite sve vaše požudne potrebe. Inteziviraćete izlaske i kretaćete se svuda gdje vrvi noćni život. Upoznaćete nove ljude, a privlačiće vas mladost, visprenost i otvorenost za ljubav i seks. Bićete neumorni i ulazićete lako u seksalne odnose. Odgovaraće vam Blizanci, Ovnovi, Bikovi i Strelčevi. U poslednjoj sedmici juna, na jednom edukativnom skupu, sresćete jednog Raka, Bika ili Jarca. Ovoga puta bićete očarani i to će vam još jednom promijeniti ponašanje i emocije. A sve je to samo ljubav!

Zdravlje:

Mlađe generacije boriće se sa isrpljenošću, nervozom i nesanicom. Izbegavajte žurbu, nestrpljenje i stres. Pokušajte da se relaksirate masažom i umirujućim toplim čajevima na bazi lavande ili kamilice.
Starije generacije u toku juna nemaju značajnijih problema sa zdravljem. Jedino se čuvajte nesmotrenosti, da ne bi povredili glavu i ruke.

Srećni brojevi:

2, 3, 25, 29, 30


vaznoUkoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu pozovite naše astrologe na:

095/700-007

ili stupite u kontakt sa astrolozima putem SMS poruka, tu su 24h dnevno da vam pomognu i odgovore na sva vaša pitanja.


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Tokom juna, planetarna pomjeranja su podstakla poslovne Strelčeve da se ozbiljnije angažuju i razgranaju svoj biznis. Ovo je povoljan period za sklapanje novih poslovnih ugovora, što će se pokazati kao veliki pomak u poslovima vezanim za trgovinu, uvoz- izvoz i industriji visokih tehnologija. Moguća su poslovna udruživanja i rad na zajedničkim projektima. Zarađen novac će kasniti, ali to neće izazvati veća pomjeranja u poslovanju. Očekujte ćešća poslovna putovanja a u periodu zastoja 19 do 23 juna, u momentu kad Venera stagnira, isplanirajte odmor i izbegnite pometnju i neprilike.
Za zaposlene Strelčeve, ovo je dosta uzburkan period, jer se stvaraju nove poslovne prilike i moguće su promjene radnog mjesta ili ugovora, jer su vam to omogućile planetarne energije, nakupljene u znaku Blizanaca. Pozitivno ispunjeno vaše sedmo polje i energija planete Merkur, otškrinula je vrata za dalji razvoj vaše karijere. Takođe, oslobodili ste se i tenzije privremenim izlaskom planete Mars, iz vašeg znaka i sada radite u daleko prijatnijoj atmosferi. Ove promjene će prvo osjetitu zaposleni u dizajnerkoj industriji i obrazovanju. Računajte na češće odsustvovanje od kuće, jer ćete u junu imati prilike za poslovna putovanja, tipa seminara, sajmova ili obuke za usavršavanje u poslu. Uspon!
Odličan period za studente i đake, koji će uspješno završiti svoje obaveze. Najčešće roditelji savjetuju svoju djecu, gdje da se upišu i nastave školovanje. Za Strelce su adekvatne studije i srednje škole, koje izučavaju oblasti vezane za sport, turizam, edukaciju, naučne radnike, dizajn, umjetnost i novinarstvo.
Nezaposleni Strelćevi imaju priliku da dobiju posao tokom prve dve dekade juna.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Strelčevi koji su u braku ili dugim vezama, tokom juna, metodama diplomatije maksimalno harmonizuju i popravljaju odnose sa partnerom. Partner je jos od kraja prošlog mjeseca daleko spremniji na saradnju i ljubav, a i vi ste tolerantniji i raspoloženiji. Promjena situacije je nastala usled združenih pozitivnih energija Sunca, Venere i Merkura, koje djeluje iz vaše sedme kuće braka i partnerskih odnosa, obećavajući slogu i romantične trenutke sa partnerom i decom. Eventualno vaše češće odsustvovanje od kuće zbog posla, ovoga puta neće zadavati veće muke partneru, jer ste uspjeli da se dogovorite i napravite planove i čvršću zajednicu.  Ako razmišljate o ljetovanju, kraj juna bi bio idealan za odmor.
Ako ste slobodni:
Slobodni Strelčevi kao da su se tek sad probudili iz zimskog sna i tek sad vide ljepotu i mirise proleća oko sebe. Najzad ćete se pokrenuti i intezivirati društvenu stranu života. Izleti, žurke, izlasci, putovanja, sve su to mjesta koja će vam goditi i gdje ćete se kretati. Na tim mjestima upoznavaćete zanimljive osobe tako da ćete flertovati na sve strane. Moguća je po koja skrivena od očiju javnosti avantura, sa jednom Vagom, Blizancem, Ovnom ili Lavom ili Škorpijom. Sasvim dovoljno za radost i sreću!

Zdravlje:

Vratio vam se osmeh na lice i to znači da ste dobro i da vam se postepeno popravlja opšte zdravstveno stanje. Mlađe generacije treba da se klone stresnih situacija 8., 9., 23. i 24. juna, koje mogu biti izazvane sunčevim eklipsama. Ovaj mjesec je vrlo buran za vas i potrudite se da u poslednjoj dekadi odvojite vrijeme za odmor.
Starije generacije Strelčeva, mogu osećati bolove u kostima i to naročito ruku i ramena. Pokušajte da popravite ovo stanje masažom i odgovarajućim vježbama. Nakon 21. juna većina Strelčeva se potpuno vraća u formu.

Srećni brojevi:

1, 3, 10, 12, 23


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Za Jarčeve, koji se bave privatnim biznisom, juni je veoma radan i finansijski uspješan mjesec. U vašem 6. polju posla i svakodnevnice, nagonilana je pozitivna energija Sunca, Venere i Mekura i omogućava vam dobre kontakte, nove projekte i finansijske transakcije sa tuđim novcem. Najbolji datumi za sklapanje ugovora i donošenje odluka oko investiranja za nove projekte su 4. i 5. juni, u periodu Mladog Mjeseca. Budite oprezni 18. juna, kada vaša planeta Saturn bude u kvadratu sa planetom Neptun i pokušajte da izbegnete stres u vezi pogrešnih dogovora, novčanih transakcija i saobraćaja. Posebno uspješni poslovi u ovom periodu će biti vezani za visoku tehnologiju, telekomunikaciju, trgovinu i transport. Finansijski bilans za ovaj mjesec je odličan.
Mnogi zaposleni će u junu biti izrazito angažovani i kako će se šefovi osloniti na vas, steći ćete njihovu naklonost, koja vam može omogućiti bolje radno mjesto i veću platu. U ovom periodu biće uspješni arhitekti i profesori i zaposleni u telefonskoj industriji, a najveću zaradu će imati prevoznici i elektro – mehaničari. Pohvalno!
Studenti imaju podršku planete Merkur, da uspješno polože ispite. Oni Jarčevi koji žele da nastave školovanje korisno bi bilo da se orjentišu na oblasti koje im leže, kao što su arhitektura, elektrotehnika, informatika, trgovina, mašinstvo i pravosuđe.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Zauzeti Jarčevi tokom juna imaju vrlo skladan odnos sa partnerom, bez obzira, što su u ovom mjesecu preokupirani poslom. Vaš partner je stekao naviku na to da ste vi s vremena na vrijeme, u potpunoti posvećeni poslovima i ne prave gužvu oko toga. Sasvim je moguće da će i partner djelimično biti uvučen u poslovnu problematiku i da će vam biti od koristi i pomoći. U svakom slučaju, materijalno možete da se oslonite na partnera, naročito pri ostvarivanju brzih, gotovo hazarderskih poslovnih ideja. U okviru porodice moguće su diskusije i konflikt sa najmlađim muškim članom šire familije.
Ako ste slobodni:
Slobodni Jarčevi uglavnom znaju da se nakon napornog rada opuste do kraja, sa društvom, u nekoliko navrata u mjesecu, ali ovog puta ovakvu odušku imaće tek u trećoj dekadi mjeseca. U međuvremenu, dopašće vam se neko sa posla, koga viđate u svakodnvnici i između vas postoji uočljiva generacijska razlika. Na to ukazuje prisustvo planete ljubavi Venere u vašem 6. polju posla, Sunca, vladaoca vašeg seksualnog dijela života i Merkura, koji ukazuje na razliku u godinama. Vrlo je verovatno da će ovde doći do bližeg kontakta, koji se konačno može svrstati u seksualni izlet. Za to će biti raspoložena jedna Vaga, Bik, Vodolija ili Blizanac.

Zdravlje:

U ovom mjesecu ne možete se požaliti na zdravlje. Radni adrenalin je podignut do maksimuma i nikakve boljke se ne lijepe na vas. Savršeno! Ipak, pokušajte da nađete balans između rada i odmora i povedite računa o ishrani.
Starije generacije mogu u poslednjih desetak dana juna, osjetiti tegobe hronićnih bolesti koštanog sistema i zglobova. Na meti su ramena, ruke i kukovi. Poslušajte ljekarski savjet i disciplinujte se u vezi savjetovane ishrane. Boravite što češće u prirodi i budite u kontaktu sa njom.

Srećni brojevi:

1, 4, 18, 24, 25


vodolija
VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Poslovne Vodolije će imati u junu, promjenjivu situaciju u tokovima svog poslovanja. Do 13. juna, sve će teći glatko i ustaljeno, a onda se može desiti manja finansijska turbulencija, jer planeta Neptun, vladalac vašeg novca, od tog datuma mijenja pravac i kreće retrogradno. Dobro je da je Jupiter, takođe planta vašeg novca, u direktnom hodu i da će uspijevati da popuni finansijske rupe. Iz ovih razloga, odložite veće investicije početkom mjeseca, jer u protivnom, moraćete da čekate na povraćaj i oplodnju novca do novembra. Oslonite se na vašu savršenu intuciju i bazirajte se na manje projekte i investicije, koje će vam brzo donijeti finansijsku dobit. Oprezno!
ZaposleneVodolije ne treba da očekuju velike promjene u vezi posla i radnih zadataka koje obavljaju. Vašno je da u ovom periodu prekomjerno ne trošite zarađen novac, jer će povišica i poboljšanje materijalne situacije, stići tek na jesen u novembru. U ovom mjesecu moguće su promjene u samam preduzeću u kome ste zaposleni i djelotvorno bi bilo da se angažujete za kolektivno dobro, jer ćete uspjeti da neka važna pitanja usmjerite u pravcu opšteg boljitka.
Od 21. juna kada Sunce uđe u znak Raka i u vašu šestu kuću posla, mnoge nezaposlene Vodolije mogu da se nadaju da će dobiti posao.
Đaci i budući studenti, koji u saradnji sa roditeljima i treba da se odluče u kom pravcu da ide njihova buduća karijera, neka izaberu sebi srodne oblasti, kao što su: elektro-tehnika, avijacija, mašinstvo, homeopatija ili druge vrste alternativne medicine, dizajn i moda.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Za zauzete Vodolije, bračni i partnerski odnos postaje vrlo važan tokom juna. Želite da postignete harmoniju i učvrstite bliskost sa partnerom. Junska planetarna energija vas uglavnom podržava u tome, mada je nebo uzburkano pojedinih datuma, kada treba pojačati oprez. Jedan od nezgodnih datuma je 8. i 9. jun, kada planeta ljubavi ,Venera i Sunce se nađu u eklipsi i period oko ljetnjeg solsticija, od 19. do 24. juna. Tada je važno da se potrudite da izbegnite, većom strpljivošću i pažnjom prema partneru, porodičnu dramu i napete familijarne odnose. Nakon tih događaja, shvatićete da su potrebne promjene i nove direkcije u emotivnim i familijarnim odnosima. Uzburkano!
Ako ste slobodni:
Većina slobodnih Vodolija, sve do ljetnjeg solsticija 21. juna, bićete opčinjeni višestrukim ljubavnim igrarijama, intezitetom emocije i količinom zaintresovanih kandidata. Sunce, Venera i Merkur u vašoj petoj kući stvoriće vam utisak da se dešava nešto vrlo posebno i da je to baš ono što želite u životu. Ništa ozbiljno, ali vrlo interesantno, kao da će vam šapnuti, jedan Blizanac, Vaga, Lav ili Jarac. Nakon ljetnjeg solsticijuma, nastupa otrežnjenje i buđenje iz opojnog sna. Okrenućete se sasvim novoj osobi, koja je uspijeva da zadovolji vaše standarde, udovoljavajući i služeći vama. Da li je to način na koji funcionišete?!

Zdravlje:

Kod većine Vodolija, zdravstvena situacija je u ovom mjesecu zadovoljavajuća. Eventualni stomačni problemi se mogu javiti do 21. juna i zato pažljivo birajte, perite i čuvajte hranu. Posjećujte isključivo poznate restorane, gdje imate u ponudi veću garanciju ispravnosti i kvaliteteta namirnica.
Nešto stariji predstavnici Vodolija, neka se pripaze kad obavljaju rutinske poslove, da ne bi povredili zglobove ruku ili ramena. Hronični bolesnici treba da se pridržavaju terapije.

Srećni brojevi:

2, 3, 10, 25, 30


Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu pozovite naše astrologe na:

095/700-007

ili stupite u kontakt sa astrolozima putem SMS poruka, tu su 24h dnevno da vam pomognu i odgovore na sva vaša pitanja.


ribeRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Poslovne Ribe, toku juna nemaju većih iznenađenja, ali ni bitnih pomaka u poslovanju. Najviše vas zabrinjava nestabilna finansijska situacija. Planeta Mars, vladalac vašeg novca se još uvek kreće retrogradno i u tom slučaju, korisno je da proverite, šta se to može poboljšati u načinu poslovanja i šta vam to može obezbediti sigurniju finansijsku situaciju. Ova pretresanja su važne pripreme za sledeći mjesec, kada planeta Mars promijeni pravac i donese vam bolju finansijsku situaciju. Od 21. juna sa većom sigurnošću možete da se upustite u realno planiranje poslovne strategije za naredni period. Konačni finansijski bilans, za juni, je neznatno niži od proseka.
Zaposlene Ribe u junu se mogu nači u finansijskom škripcu. Planeta Saturn se kreće retrogradno u desetom polju, vaše karijere i njena energija vam onemogućava da se bez velikog truda i zalaganja pomjerite situaciju na bolje. Najverovatnije je da ćete se zbog toga angažovati na više polja i prihvatite dopunske poslove. Imate naklonost šefa i radite u prijateljskoj atmosferi, tako da ćete moći dopunsku zaradu da ostvarite i u samoj firmi u kojoj ste zaposleni, ukoliko to dozvoljavaju pravilnici. U svakom slučaju pružiće vam se prilika da se snađete i dodatno zaradite. Nakon 21. juna, finansijska situacija će biti bolja i moći ćete da odahnete i da se oslobodite dugova.
Nezaposleni predstavnici znaka u poslednjoj dekadi juna imaju šanse da dobiju posao. Učenici i budući studenti pri izboru škole ili fakulteta, neka se odluče za one oblasti za koje su nadareni, kao što je psihologija, sociologija, jezici, umjetnost i organizacija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Tokom juna, zauzete Ribe naći će se pod pritiskom, u želji da podjednako dobro odgovore na sve spoljne obaveze i one koje se tiču kuće i partnera. Nakupljena tenzija će se konačno pokazati kao dobra, jer ćete biti primorani da budete praktičniji i odbacite neke nepotrebne stare navike i obrasce ponašanja. Potrebno je da sami to rarešite sa sobom, a partner će pokazati veliku toleranciju, ljubav i podršku. Romantične trenutke i predah naćićete uz partnera i u svom domu.
Ako ste slobodni:
Slobodne Ribe neće imati mnogo vremena za provod i noćne izlaske, ali to ne znači da vas neko iz komšiluka ili neko sa mjestima sličnih interesovanja neće zaintresovati. Privućiće vas osoba sa kojom komunikacija teče lako i jednostavno i neko ko će vas jako podsjetiti na staru ljubav. Emocije će vam pokrenuti jedan Rak, Blizanac ili Devica. Postoji opasnost da uđete u zabludu i pokušate da kroz novog partnera evocirate stare uspomene. Bićete na pogrešnom putu, jer to vam je kao kad slikar slika stalno jednu istu sliku. Prepustite se trenutku i udahnite svežinu novog !

Zdravlje:

Još uvek ste osjetljivog zdravlja i slabe otpornosti usled iscrpljenosti organizma. Od 13. juna, vaša planeta Neptun kreće retrogradno i pojedinim Ribama se mogu pojaviti stare tegobe. Osjetljiviji ste na viruse i bakterije, a osećate se iscrpljeno. Potrebno je da ojačate organizam, a za to je najvažniji uredan san i vrijeme za odmor i opuštanje. Ne zaboravite da uzimate dosta tečnosti u toku dana i da pojačate imunitet organizma, origanovim uljem i čajevima i sokovima od borovnice.
Starije generacije, neka redovno borave na suncu u prirodi, pored vode i neka se više odmaraju.

Srećni brojevi:

2, 3, 10, 21, 29


Mjesečni horoskop za jun pripremio astrološki tim MesecniHoroskop.com!
Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.