Mjesečni horoskop za AVGUST 2016.

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Poslovna sreća vas ne napušta ni u avgustu jer planeta Jupiter iz polja vašeg posla vam donosi povoljne okolnosti a stimulativna energija Sunca iz kompatibilnog znaka Lava vas čini vrlo aktivnim i kreativnim. Novi produkt, projekat, reklama, oprema ili sajt će biti ono što će vas poslovne Ovnove najviše zaokupiti u prve dvije dekade avgusta. U tom periodu posebno će prosperirati biznisi koji se bave proizvodnjom i prodajom stvari i igračaka za djecu, estradom, modom, kozmetikčkim proizvodima, i novčanim transakcijama.
U poslednoj dekadi avgusta, kada Sunce uđe u znak Djevice i vaše šesto polje rada, fokusirajte se na praktična rješenja u vezi plasmana novih proizvoda, na savršenije metode rada i na mogućnosti proširenje tržišta. Ovo je ujedno i vrijeme kada ćete direktno ubirati plodove vašeg rada i postizati sjane finansijske rezultate i zarade.
Predstavnici Ovnova koji su u radnom odnosu imaju priliku da dobiju primamljive radne zadatke gdje će moći da izraze svoju kreativnost i koji će im podstaći radni elan i ambicije. Bićete spremni za timski rad i prepuštaćete glavnu ulogu drugima, što je vrlo pohvalno, jer je u suprotnoti sa vašim karakterom.
Takođe, vaša planeta poslovnog napretka i uspona Saturn, koja je dugo bila u retrogradnom hodu, od 13. avgusta mijenja pravac i time vam otvora vrata kroz koja ćete moći da naslutite kojim putem treba da krenete i ostvarite pomak u karijeri. Moguće su i ponude za drugi i bolji posao. Izvrsno!
Nezaposleni Ovnovi imaju velike šansu da se zaposle tokom avgusta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Još od prošlog mjeseca u vaše bračne i partnerske odnose i vaš dom uselila se ljubav i harmonija. Vrlo ste srećni i zadovoljni i za to imate puno razloga jer partner vam poklanja svoje vrijeme, pažnju, nježnost i strasti. Ovako usklađeni i ozareni rado ste viđeni gosti na zabavma, proslavama i svečanostima, tako da ćete intenzivirati druženja i obogatiti vašu svakodnevnicu.
Biće vam prijatno i sa bližom porodicom a parovi koji imaju djecu imaće puno razloga da budu ponosni na svoje mališane.
Mnogi mladi parovi mogu dobiti prinovu a oni koji su u dugim vezama lako mogu da se odluče da ozakone vezu i uđu u bračne vode. Sve čestitke!
Ako ste slobodni:
Slobodni predstavnici vašeg znaka će u avgustu biti neodoljivo privlačni za suprotni pol i tako poneseni energijom Sunca, iz vama bliskog vatrenog znaka Lava, postaćete neumorni u dnevnim i u noćnim aktivnostima. Zabavljaćete se, flertovati i lako ulaziti u površne veze.
Privučeni sjajem potrudićete se da prisustvujete svim važnim manifestacijama u mjestu a i pozivaće vas na slavlja, rođendane, svadbe i luksuzne žurke. Na jednom slavlju pogodiće vas Amorova strijelica i bićete oduševljeni držanjem, manirima i ponašanjem jednog predstavnika znaka Lava, Strijelca,Vodolije ili Vage. Vrlo brzo, u zanosu i ushićenosti, naćićete se u slasti novo započete veze, koja ovoga puta, može da dobije ozbiljnu konotaciju i da potraje. Sjajno!

Zdravlje:

Odličnog ste zdravlja, kondicije i energije sve do 22. avgusta. Nakon ovog datuma, kada Sunce uđe u znak Djevice, potrebno je da se sa brižljivije odnosite prema svom zdravlju. Istrošili ste se i iscrpjeli u predhodnom periodu, tako da treba da obnovite i povratite energiju i snagu. Više sna, odmora i relaksacije je ono što će vas brzo okrepiti.
Ako živite pored vode boravite češće na plaži ili nađite način da više vremena provodite napolju i ostanete povezani sa prirodom. Negujte se i posjetite masera, refleksologa i primjenite jednu od metoda detoksikacije organizma. Ovo je ujedno i pogodan period da odete na odmor i promijenite sredinu.

Srećni brojevi:

2, 3, 14, 24, 30


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Pred vama je vrlo dobar poslovni mjesec u kome ćete uspjeti da popravite finansijsku situaciju koja se bila pogoršala u prošlom mjesecu. Vaša planeta finansija Merkur ostaje u prijateljskom zemljanom znaku Djevica tokom čitavog avgusta, što znači da ćete uz dosta angažovanja, vještim finansijskim transacijama povratiti izgubljeno i uspostaviti finansijsku stabilnost. Kako se bankovni račun napunio mnogi poslovni Bikovi će se odlučiti da investiraju u renoviranje poslovnog prostora, sajta i reklame.
Takođe, iskoristite ove povoljnosti za razradu ideja i planiranje vašeg budućeg poslovnog razvitka i zauzmite se oko istraživanja opšte situacije na tržištu i pronalaženje svježih ideja za poboljšenje biznisa i eventualno njegovo proširenje.
Bikove koji su u radnom odnosu čeka miran period na poslu koji će proći bez većih trzavica i pomjeranja. Planeta Venera, vladar vašeg posla, je od 5. avgusta u znaku Djevice i djeluje iz vašeg 5. polja kreativnosti, zabave, ljubavi i djece, tako da ćete uspjeti da pronađete zadovoljstvo u svakodnevnom obavljanju radnih zadataka. Pred vama je vrlo plodan i inspirativan period. Posebno će se istaći Bikovi, koji rade sa djecom, bave se finansijama, umjetnošču i dizajnom. Jedan honorarni ili dopunski posao donijeće vam odličnu zaradu u poslednjoj dekadi avgusta.Takođe, u tom periodu velike su šanse za mlade i nezaposlene Bikove da nađu posao i zaposle se.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Za vama je ostao period u kome ste sa nedovoljno sluha za druge bili uglavnom koncentrisani na sebe i zadovoljenje svojih potreba. Pomjeranjem tranzitnih planeta uspostavio se novi raspored u kome se pregrupišu snage prema zapadnoj hemisferi i vi se budite i postepeno otvarate prema drugima shvatajući njihovu vrijednost i važnu ulogu u vašem životu. Ova promjena će se prvo odraziti na vaš dom koji ćete sa ljubavlju i trudom renovirati ili dekorisati a zatim ćete pokazati neizmjernu brigu prema članovima porodice i stalnom partneru. Mars u Strijelcu i vašoj osmoj kući probudiće stare strasti i pozitivnim obrtom normalizovaće se odnosi u vašoj bračnoj ili partnerskoj vezi. Djeca, ljubav i strasti uneće sreću i osvježenje u vaš odnos. Neizmjerno pohvalno!
Ako ste slobodni:
Slobodni Bikovi poslije dužeg emotivnog nezadovoljstva i nakon dugog traganja i lutanja u ovom mjesecu će konačno stati na ludi kamen i iskreno se zaljubiti. Planeta Venera će 5. avgusta dotaći vrh vaše pete kuće ljubavi i vi ćete oko ovog datuma upoznati jednu elegantnu Djevicu, privlačnu Ribu, šarmantnog Strijelca, strastnog Bika ili dražesnu Vagu. Privući će vas novi poslovni saradnik, osoba koju ćete sresti slučajno dok obavljate rutinski posao ili neko sasvim nov, ko se pojavio u vašem kafeu gdje često svraćate. Oduševljenje će biti obostrano i vrlo brzo ćete razmjeniti telefonske brojeve i sms porukama nastaviti udvaranje. Bićete presrećni i potpuno ćete se posvetiti novoj ljubavi. Čarobno!

Zdravlje:

Tokom avgusta ste vrlo dobrog zdravstvenog stanja, jedino vam, s vremena na vrijeme, manjka energije i kondicije kakvu uobičajeno imate. U prvih dvadesetak dana avgusta posvetite se nezi svoga zdravlja i više se odmarajte i spavajte, da bi tako brže akumulirali snagu. Povedite računa o ishrani i izbacite u ovom ljetnjem mjesecu kaloričnu hranu. Ne zaboravite da uzimate veću količinu vode i tečnosti u toku dana, da bi brže izbacili toksine iz tijela i regulisali tjelesnu temperaturu. Pri sunčanju izbjegavajte kritične sate i pokrivajte glavu da vas ne bi uhvatila sunčanica.

Srećni brojevi:

4, 5, 14, 23, 31


vaznoUkoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu pozovite naše astrologe na:

095/700-007

ili stupite u kontakt sa astrolozima putem SMS poruka, tu su 24h dnevno da vam pomognu i odgovore na sva vaša pitanja.


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Avgust će biti vrlo dinamičan mjesec za poslovne Blizance jer će zahtjevati dosta angažovanosti i opreznosti pri obavljanju posla. Uključite svu svoju pažnju na promjene na tržištu, dopune zakonskih odredbi i monetarnu situaciju. Imate podršku vaše planete Merkur koja se osjeća domaće u preciznoj i logičnoj Djevici i Sunca iz kompatibilnog znaka Lava, tako da sve zavisi od vaše pronicljivosti, prilagodljivosti i angažmana. Ukoliko uspijete da držite situaciju pod kontrolom, spriječićete finansijske gubitke i ostvariti solidnu zaradu za ovaj mjesec.
Sunce je u vašem trećem polju komunikacije i saobraćaja te će uspješnije rezultate ostvariti poslovi vezani za savremene tehnologije, turizam i transport.
Zaposlene Blizance tokom avgusta očekuje prijatnija radna atmosfera jer su se stišali sukobi među kolegama i povećao obim posla. Očekujte da ćete biti dosta angažovani i vrlo često ćete u isto vrijeme raditi više poslova. Ovo vam i neće pasti teško jer vi volite dinamiku i sposobni ste da savladate gužvu i obavite prioritetne poslove na vrijeme. Sunce u vašem trećem polju i jak Merkur nagovještavaju češća poslovna putovanja, pa ćete najvjerovatnije biti zaduženi za organizaciju, pripreme i korespodenciju oko poslovnog puta na seminar ili važni sastanak. Za sada sve teče ustaljenim ritmom i nema nagovještaja o mogućim promjenama pozicije ili samog posla.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Oni Blizanci koji su u braku ili dugoj vezi mogu da očekuju složenu situaciju i komplikovanije odnose sve do 13. avgusta, odnosno dok planeta Saturn iz vašeg polja braka ne promijeni pravac kretanja i krene direktnim hodom. Situacija će se u potpunosti normalizovati u drugoj dekadi avgusta jer planeta Venera će svojom pozitivnom energijom uneti mir i ljubav u vaše porodične odnose i dom. Ne sitničarite i ne dozvolite da trivijalne sitnice pokvare atmosferu i povrede partnera a onda i vas. U stvari, uzajamna ljubav je na testu čitavu godinu i sada prolazi kroz najteže iskustvo kada moraju da se svedu računi. Planeta Mars u kombinaciji sa planetom Saturnom u vašem polju braka i partnrskih odnosa je samo rigorozan test, koji samo ljubav može da riješi i pobijedi. Veze iskrene privrženosti i ljubavi će preživjeti iskušenja i partneri će se povezati  čvršće a one nedovoljno jake će se raspasti, što je konačno i bolje za vas. Razmislite!
Ako ste slobodni:
Blizanci su uglavnom spontani i retko kada ciljano traže partnera. Planetarni rapored u avgustu naglašava vaše polje doma i najvjerovatnije je da će vam u ovom periodu najviše odgovarati provod i zabava u kućnoj atmosferi i sa poznatim društvom. Vikendica, priroda i puno ljudi je za vas pravi ambijent u kome možete da se opustite i uživate. Okupljaćete društvo i veseliti se uz roštilj, piće i zabavu. Sasvim na početku mjeseca za oko će vam zapasti neko koga do sad niste poznavali i ko, vrlo je moguće, nije iz istog mjesta. Svidjeće vam se jedan Lav, Strijelac, Djevica ili Vaga. Uz dosta razgovora i humora uzajamnom oduševljenju neće biti kraja. Međutim, nakon jednog konflikta, u drugoj polovini mjeseca ili ćete postati bliži jedno drugom ili ćete odustati od daljih pokušaja da ostanete u vezi. Izazovno!

Zdravlje:

Vaše opšte zdravstveno stanje je solidno u prvih dvadesetak dana avgusta. Nakon 22. u mjesecu na nebu je dosta ugrožavajućih aspekata koji vas opominju da treba da povedete računa o svom zdravlju. U pitanju mogu biti emocionalne teškoće, pretjerivanje u radu i spoljnim aktivnostima. Kako god, vrijeme je da se posvetite sebi i da se oslobodite umora i emotivne iscrpljenosti. Za razgovor pozovite astrologa ili psihoanalitičara i rasteretite se nagomilanog psihičkog tereta. U pomoć vam može priskočiti i flori terapija, odnosno cvijetne kapi koje na suptilnom nivou deluju tako što dovode cio organizam u ravnotežu.
Što se fizičke aktivnosti tiče odlazite redovno na plivanje i večernje šetnje i na taj način održavajte enrgetski sistem u kondiciji.

Srećni brojevi:

1, 5, 12, 23, 28


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Sve dok je Sunce u znaku Lava i drugoj kući vaših finansija, za vas poslovne Rakove se stvaraju optimalne prilike da sjajno zaradite i da dostignete finansijski maksimum za ovu godinu. Kako su novac i komunikacije u prvom planu, veći dio mjeseca, bavićete se dugovanjima, potraživanjima i raspodjelom novca kao i prikupljanjem korisnih informacija za nove opcije koje bi mogle da unaprijede vaš biznis. Sam početak mjeseca će biti teži bez obzira na naplaćena dugovanja jer je sve do 13. avgusta planeta Saturn u retrogradnom hodu i svojom energijom ograničava i koči potpisivanje novih važnih ugovora. Nakon ovog datuma situacija se normalizuje i vi sa sigurnošću možete da investirate i ostvarite vaše planove.
Za Rakove koji su u radnom odnosu tenzija u poslovnom okruženju, period nestabilnosti i realnog straha od gubitka posla prestaje sa 13. avgustom, kada planeta Saturn krene direktnim hodom i oslobodi vas negativnog uticaja. Reorganizacija u preduzeću je završena i vama su sve zaostale plate isplaćene pa će vas napustiti ideja o promjeni posla. Konačno, čekaju vas dobre vijesti jer je planeta Mars, vladar vaše karijere, ušla u vaše šesto polje posla i velike su šanse da u drugoj polovini avgusta napravite skok u karijeri.
Nezaposleni Rakovi imaju snažnu planetarnu podršku, gdje vam jedan član familije pomaže da u ovom periodu nađete posao i zaposlite se.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaši bračni ili partnerki odnosi se poslije dužeg peroda krize u velikoj mjeri poboljšavaju u ovom mjesecu. Za promjenu situacije vrlo je zaslužana izmjena energije i prestanak retrogradnog hoda vladaoca vaših stalnih veza, planete Saturn, koja još složenije u ovom periodu pravi par divnih aspekata koji vas hrabre i vraćaju povjerenje u ljubav i stabilizuju odnose. Vaš partner je promijenio ponašanje i trudi se oko vas ali još uvijek je vaša svakodnevnca na ispitu. Ulaskom Marsa u vaše šesto polje mogući su sukobi i neslaganja oko običnih obaveza i stvari. Pokušajte da ne obraćate pažnju na sitnice!
Ako ste slobodni:
Prvog avgusta, izlakom planete Mars iz vašeg petog polja ljubavi i iz Škorpije, za vas slobodne Rakove, spontano se mijenja slika o ljubavi i vezama. Prestaje tenzija i gube se negativna osjećanja, ljubomore i zavisti. Prestaće i pretjerana aktivnost i želja za lutanjem i noćnim izlascima, kao i potreba da se nađe partner po svaku cijenu. Ovako opušteni, više ćete privlačiti suprotan pol. Ne budite iznenađeni ako sredinom mjeseca počne da vam se udvara kolega ili koleginica sa posla ili ćete sasvim slučajno ljubav naći u blizini svoje kuće, na mjestima gdje često svraćate i gdje se krećete. Privućićete pažnju jedne Škorpije, Ribe, Djevice, Bika ili Jarca. U poslednjoj dekadi avgusta ostvariće vam se snovi o jednoj romansi koja je upravo vama u realnosti počela da se događa. Divno!

Zdravlje:

Sa više opreza i pažnje povedite računa o vašem opštem zravlju do sredine mjeseca. Osjetljivija grupa su oni Rakovi koji imaju hronične tegobe i koji treba da se u periodu do 13. avgusta pridržavaju savjeta ljekara.
Mlađe generacije Rakova imaće veću potrebu za sportom i fizičkom aktivnošću jer je planeta Mars prisutna u znaku Strijelca i vašem šestom polju zdravlja. Plivanje, oblikovanje muskulature, rekreativan sport, kao i česti boravak u prirodi je ono što će vas tokom avgusta privlačiti i sačuvati kondiciju i formu.

Srećni brojevi:

2, 12, 13, 23, 30


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Želim vam Srećan rođendan i puno zdravlja, ljubavi i uspjeha u nastupajućoj solarnoj godini!
Vrlo pohvalno za vas poslovne Lavove jeste činjenica da ste utrošili ogromnu energiju i uspjeli da dokažete vašu upravljačku sposobnost i izborite se za poslovni autoritet u vašoj branši. Na ruku vam ide povoljan raspored planetarnih energija koje vam olakšavaju da zaokružite osmomjesečni ciklus sa uspjehom, pojačate uticaj i steknete pristojnu finansijsku moć. Planeti Jupiter pridružuje se vladalac vašeg drugog polja finansija, planeta Merkur, tako da njihove združene energije će vam donijeti malo bogatstvo, odnosno najbolje finansijske rezultate u ovoj godini. Posebno uspješni će biti poslovi vezani za umjetničko- kreativan rad, istraživanja u savremenoj tehnologiji i visokim tehnologijama.
Vrlo je poviljna poslovna situacija i za zaposlene Lavovove, koji se bave kreativnim, naučnim i upravljačko organizacionim radom. Retrogradno kretanje planete Saturn, koja vlada vašim poslom i čija je energija negativno uticala i stvarala težinu i pometnju u firmi, prestaje da djeluje od 13. avgusta i stvaraju se daleko povoljniji uslovi za rad i napredak u karijeri. Mnogi predstavnici vašeg znaka su zauzeli bolje radno mjesto koje će im u avgustu donijeti i veću zaradu. U ovom periodu stiže vam i novac od honorara ili dopunskog posla.
Nezaposleni Lavovi mogu da se nadaju zaposlenju u poslednjoj sedmici avgusta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaš odnos sa stalnim partnerom još nije u potpunosti izašao iz kriznog perioda. Najviše se ovdje radi o borbi za nadmoć, ljubomori, različitim životnim filozofijama i uzajamnom nerazumijevanju. Koliko ćete uspjeti da ovu situaciju sanirate i prevaziđete u mnogome zavisi od obostrane spremnosti za kompromis i toleranciju. U vašoj porodici u ovom periodu dominantnu ulogu imaju djeca, koja indirektno mogu uticati da izmirite suprotnosti i nađete zajednički jezik. Od presudnog značaja za pomirenje će biti i finansije jer vi držite kućnu kasu. Budite mudri i stišajte uzavrelu atmosferu!
Ako ste slobodni:
Slobodni Lavovi koji traže romantiku, strasti i ljubav, tokom avgusta imaju mnogo više šanse da željeno i pronađu. Izgledate moćno i zanosno jer se pozitivna planetarna energija nakupila oko vašeg znaka. Bolji su uslovi za ostvarivanje stabilne ljubavne veze jer se u vašem petom polju i znaku Strijelca promijenila negativna blokirajuća energija retrogradnog Saturna, koja vas je vezivala za prošlost i tugovanje za starom ljubavi.
Od polovine mjeseca, dok se budete zabavljali u poznatom društvu, zadiviće vas jedan novopridošli šarmantni predstavnik znaka Strijelaca ili će vas svojim izgledom oduševiti jedna dražesna Vaga. Najvjerovatnije je da ćete se do ušiju zaljubiti u vašu kopiju i jednog predstavnika vašeg znaka. Sjajan spoj i romantični trenuci odvešće vas daleko od stvarnosti i vi se sa sigurnošću možete ovoga puta prepustiti čaroliji ljubavi i njenim blagodetima. Vau!

Zdravlje:

U ovom mjesecu energija Sunca vas drži na visokoj frekfenciji i vi izgledate i osjećate se odlično. Višak snage utrošite na sportsku rekreaciju, hobi ili kraća putovanja.
Mlađe generacije Lavova treba da se klone pretjerivanja u uživanju u alkoholnim pićima da bi održali dobru energiju i formu.
U prvoj polovini avgusta, odnosno do 13. avgusta, dok god je planeta Saturn u retrogradnom hodu, srednje i starije generacije, treba da se pričuvaju stresa, teških poslova i pretjeranog izlaganja suncu.

Srećni brojevi:

3, 14, 15, 23, 24


vaznoUkoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu pozovite naše astrologe na:

095/700-007

ili stupite u kontakt sa astrolozima putem SMS poruka, tu su 24h dnevno da vam pomognu i odgovore na sva vaša pitanja.


devicaDJEVICA

Posao:

Drage Djevice,
Avgust će za poslovne Djevice biti mnogo bolji i manje stresan mjesec, u poređenju sa događanjima i neprijatnostima u predhodnom mjesecu. Uspjeli ste da u međuvremenu konsolidujete svoje snage, ojačate i precizno isplanirate dalje poslovne poteze koji će vam obezbijediti uspješniji rad. Planetarna snaga je za vas na istočnoj strani. Od prvog avgusta vaša planeta Merkur ulazi u vaš znak i maksimalno vas idejno podržava, bistri nejasnoće i omogućava da proširite poslove. Oni će vam već od 5. avgusta, kada i planeta vaših finansija, Venera, bude u vašem znaku, donijeti pun bankovni račun i odličnu zaradu. Od 22. avgusta ovim dvijema planetama se pridružuje i Sunce, gdje će vam ovo trojstvo energija, pojačano planetom Jupiter, donositi mnoge prednosti i beneficije i kada možete da se riješite svih dugovanja i pametno upustite u nove investicije. Iskoristite ove povoljne planetarne okolnosti do do 30. avgusta jer od tog datuma za vas se kosmička energija drastično mijenja, odnosno, vaša planeta Merkur započinje retrogradni hod. Izuzetno uspješno!
Zaposlene Djevice, takođe, mogu da računaju na planetarnu pomoć i uspješan radni mjesec. Promjena kretanja planete Uran, koji je vladar vašeg poslovnog polja, za vas je u prošlom mjesecu izazvala turbulentne događaje. Međutim, neizvjesnost je za vama jer vas sada štiti i podržava lična planeta Merkur, koja je u kombinaciji sa dobročineteljem Jupiterom u vašem znaku. Stvaraju se okolnosti koje vam omogoćavaju da vaša zalaganja počnu da se cijene i nagrađuju. Posebno će biti uspješne Djevice koje se bave intelektualnim poslovima, visokim tehnologijama, organizaciono-marketinškim poslovima i trgovinom.
Nezaposlene Djevice imaju odlične prilike da se zaposle tokom čitavog avgusta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Djevice koje su u braku ili dugoj vezi tokom avgusta prolaze kroz jedan vid partnerske krize. Neće vam biti lako da se izborite sa partnerom i izbjegnete prepirke i svađe. U ovom periodu je najvjerovatnije da ćete se odlučiti da se izololujete i tako izbjeganuti nastavak diskusija. Sunce je u vašem dvanaestom polju i čini ga jakim ali i predviđa izolaciju i povlaćenje u svoj svijet, gdje ćete imati šansu da situaciju sagledate sa više strana. Pokušaćete da partneru iznesete konkretne prijedloge i situacija se neće automatski ispeglati ali veće su šanse da uskladite odnose u poslednjoj dekadi avgusta. Prolazna tenzija!
Ako ste slobodni:
Tokom avgusta slobodne Djevice će izvanredno izgledati ali kako sjaj ide iznutra, a vi blistate, u međuvremenu, sem vajanja svog tijela, posvetili ste se i razvoju svog unutrašnjeg bića. Ovako posebno privlačni bićete meta brojnih udvaranja. Međutim, za vas neće biti lako da skinete prošlost sa sebe, bacite se u zagrljaj nepoznatog i uplovite u zamku novog zanosa. Nakon perioda povučenosti do 13. avgusta i od momenta kada planeta Saturn krene direktno i oslobodi vas stega prošlosti, počećete da zapažate spoljni svijet i ljubav koja vam se nudi na sve strane. Uporan u osvajanju biće jedan predstavnik znaka Bika, Jarca, Raka, Škorpije ili Ribe. Nema razloga da se kolebate, opustite se i prepustite čarima ljubavi, prije 30. avguta, odnosno prije nego što vaša lična planeta Merkur krene retrogradno i pomrsi vam konce.

Zdravlje:

Što se tiče zdravlja Djevice tokom avgusta nemaju razloga za brigu. Izgledate vrlo lijepo i mladalački jer je planeta ljepote Venera, zajedno sa vašom ličnom planetom Merkurom i Jupiterom u vašem znaku. Jupiter u prvom polju često donosi višak kilograma ali većina Djevica je još od prošlog mjeseca povela računa o sebi i dovela svoj fizički izgled u red. Ipak, izbjegavajte kaloričnu ishranu.
Sunce je do 22. avgusta, u vašem dvanestom polju, tako da će vas privlačiti duhovni svijet i mnoge Djevice će se po prvi put upoznati sa vrijednostima meditacije i joge.
Pričuvajte se jedino pretjeranog izlaganja sunčevim zracima bez zaštite i u podnevnim satima.

Srećni brojevi:

5, 15, 23, 26, 31


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Poslovne Vage u avgustu ulaze u period kada će za njih nastati pozitivne promjene i kada će vrlo promišljeno morati da odlučuju i naprave nove poslovne poteze. Naime, brzo kretanje vaše lične planete Venere koja je prohujala kroz tri znaka, omogućilo je poslovnim Vagama šire djelovanje i stvorilo je uslove za dragocjene poslovne kontakte i poznanstva. Pridobićete podršku autoriteta i zato bi bilo za vas korisno. da se do 22. avgusta, smjelo uključite u poslovne društvene grupe ili poslovni lanac, jer ovaj potez će vam već u avgustu donijeti neočkivano dobaru finansijsku situaciju i znatno veći profit. Od 22. avgusta, kada Sunce promijeni znak i uđe u Djevicu i vase dvanaesto polje, povućićete se iz javnosti, da bi bolje osmotrili situaciju, donijeli zaključke i napravili planove i strategiju za buduće korake i napredak vašeg biznisa.
Za zaposlene Vage situacija u firmi je još uvijek nejasna i zamarajuća. Bez obzira što vas ništa ne ugrožava, loša atmosfera pravi tenziju i imate utisak da se gubite u moru činjenica i predmeta, da dangubite i radite neefikasno. Pričuvajte se 20. i 21. avgusta da ne izgubite živce i eksplodirate jer je prisustvo planete Mars u vašem polju komunikacije vrlo izazovno. Srećna okolnost je da ste u milosti šefova i da vam se ovo neće zamjeriti. Vaš društveni život je u prvom planu i jedno novo poznanstvo na vas može uticati i zaintresovati vas za sticanje novog znanja iz domena alternativnih nauka.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Izlaskom Marsa iz Škorpije i vaše sedme kuće partnerskih odnosa nestaje i ono najmanje zrno sumnje i ljubomore i vi sada osjećate da možete da se prepustite partneru i blagodetima obnovljenje ljubavi. Zbližiće vas zajednički užitak, strasti, dobro raspoloženje i ista intresovanja. Rado ćete zajedno provoditi divne avgustovske večeri van kuće i uživati uz tihu muziku u romantičnom ambijentu bašti restorana.
Avgust će takođe obilježiti intezivan društveni život pa ćete često biti pozivani na skupove, večere i ćaskanje kod prijateljia. Harmonično!
Ako ste slobodni:
Ljetnji zanos i jedna romansa može uljepšeti ljeto usamljenim srcima Vaga koje žude za partnerom. Ljubav se spontano desila onda kada je niste tražili i to na jednom putovanju ili je na vas bacio oko neko iz vašeg neposrednog okruženja. Sjajna ljubavna priča je započela iz potpune slučajnosti i vi ste opčinjeni šarmom jednog predstavnika znaka Strijelca, ljepotom jedne Djevice, direktnošću jednog Ovna ili aristokratskom pojavom jednog Lava. Strast i ljubav će vas prodrmati do kosti, tako da ćete u drugoj polovini mjeseca zanemariti društvo i prijatelje i povući se u intimu i tajni svijet imaginacije sa izabranikom/com svoga srca. Božanstveno!

Zdravlje:

Podržani energijom Sunca iz kompatibilnog znaka Lava vi ćete se osjećati fantastično u prve dvije dekade avgusta. U ovom periodu izuzetak mogu biti samo one Vage koje imaju hronične tegobe i koje treba da nastave sa prepisanom terapijom. Ipak, Neptun u Ribama koji se kreće retrogradno i vladar je vaše kuće zdravlja, upozorava da ne treba olako shvatati snagu vode i zato ne izazivajte sudbinu avanturističkim kupanjem u brzim rekama i neispitanim jezerima.
U poslednjoj dekadi avgusta izražena je vaša dvanaesta kuća tajni i duhovnosti, tako da će se mnoge Vage okrenuti spiritualnom putu, religiji, meditaciji, jogi i drugim alternativnim tehnikama koje dovode u ravnotežu emocije, duh i tijelo.

Srećni brojevi:

1, 2, 12, 23, 24


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Drage Škorpije,
Pozitivne kosmičke sile i tokom avgusta nastavljaju da podržavaju poslovni uspjeh i prosperitet Škorpija koje su vlasnici firmi, odnosno, agencija i malih i velikih preduzeća. Poslovni uspjeh će se najviše ogledati kroz vaše drugo polje. Ono će biti dodatno energizovano 2. avgusta ulaskom vaše lične planete Mars u drugo polje a uz to vaše polje karijere osvetljava Sunce. Ovakva planetarna postavka donijeće vam niz povoljnosti za razvoj biznisa i izuzetan finansijki uspjeh. Period od 20. do 24. avgusta kada planeta Merkur dotakne planetu Jupiter je dobar za prikupljanje kapitala, investicije, finansijske transakcije i regulisanje dugovanja, a interval od 26. do 28, kada je Venera u konjukciji sa Jupiterom je najbolji za sklapanje ugovora i ulazak u poslovne partnerske odnose. Konačno, cio avgust je pun događanja koje vam idu na ruku i zato ga iskoristite na najbolji mogući način. Superiorno!
Dobre planetarne postavke nisu zaobišle ni zaposlene Škorpije. Naglasak je na vašem polju materijalnih dobara, tako da će posebno biti uspješne Škorpije koje rade na berzama, koje su finansijski eksperti, trgovci na veliko i malo i vrsni hirurzi. Škorpije iz drugih profesija ostvariće poveću zaradu od svog ličnog zalaganja, putem honorara ili kroz prekovremeni rad. Novac može doći i iz drugih izvora kao što je nasledstvo od daljih rođaka ili putem naplata od osiguravajućih društava.
Mnoge nezaposlene Škorpije u avgustu imaju priliku da uz pomoć uticajnih prijatelja nađu posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Škorpije koje su u braku ili dugogodišnjoj vezi imaju priliku da tokom avgusta izglade odnose i poboljšaju kvalitet zajedničkog života. Veća količina novca koji je napunio kućni budžet biće prvi lijepak za zbližavanje, zajedničko planiranje i pružanje prijateljske ruke partneru. Više nego obično, bićete raspoloženi za zajedničke aktivnosti sa prijateljima, druženja i večernje izlaske. S kraja mjeseca imate priliku da sa partnerom odete na jedno zanimljivo putovanje a mnoge Škorpije koje su u dugoj vezi odlučiće se da vezu ozakone i zakazati datum vjenčanja. Najpovoljaniji termin za ovaj svečani čin je od 26. zaključno sa 28. avgustom, kada su energije planeta ljubavi Venere i planete sreće Jupitera, združene.  Sjajno!
Ako ste slobodni:
Slobodne Škorpije očekuje jedan vrlo društveno aktivan period gdje su velike šanse da se iz jednog dugogodišnjeg prijateljstva iznenada desi ljubav. Ljetnji zanos ima šanse da potraje ako uspijete da prevaziđete moralne norme i mišljenje okoline. Ovaj nagli skok iz prijateljstva do ljubavi vam se može dogoditi sa jednom Djevicom, Lavom, Ovnom,Blizancem ili Bikom. Savjet je da mnogo ne lupate glavu nego da se prepustite datom trenutku sreće i čarima ljubavi. Sve su šanse na vašoj strani!

Zdravlje:

Vaša planeta zdravlja Mars je u znaku Strijelca i u ovom periodu bi bilo poželjno da povedete računa o ishrani i smanjite konzumiranje alkoholnih pića jer na testu je vaša jetra, čije stanje valja prekontrolisati. Postoje i alternativne metode čišćenja jetre koje možete primjeniti ali u svakom slučaju jednostavnu generalnu detoksikaciju organizma možete sprovesti postom.
Škorpije koje imaju hronične tegobe, tokom avgusta treba da se striktno pridržavaju terapije da se problem ne bi uvećao.

Srećni brojevi:

3, 12, 23, 26, 31


vaznoUkoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu pozovite naše astrologe na:

095/700-007

ili stupite u kontakt sa astrolozima putem SMS poruka, tu su 24h dnevno da vam pomognu i odgovore na sva vaša pitanja.


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strijelčevi,
Poslovne Strijelčeve u avgustu očekuje vrlo dinamičan mjesec pun obaveza i aktivnosti. Podrškom Sunca iz kompatibilnog znaka Lava i planete Mars, koja je od 2. avgusta u vašem znaku, imate snage da ubrzan tempo izdržite bez posledica. Pozitivna planetarna energija oko vašeg vrha karijere ukazuje da je vrijeme da zgrabite sve prilike i uzdignete biznis na zavidan nivo i to sprovedete brzo bez velikih zadržavanja oko detalja. Očekujte da ćete od 13. avgusta, kada planeta Saturn u vašem znaku promijeni retrogradno kretanje, primiti poziv za poslovno putovanje van zemlje koje će vam donijeti kontakte sa inostranstvom i nove mogućnosti za proširenje biznisa. Bankovni račun vam se ubrzano puni ličnim angažovanjem i zaslugama. Posebno će prosperirati poslovi vezani za turizam i ugostiteljstvo, visoke tehnologije, modu i kozmetičku industriju. Uspjeh!
Slična dinamična situacija se predviđa i za Strijelce, koji su u radnom odnosu. Očekujte puno regularnog posla i mnogo dodatnog angažmana jer se u vašoj firmi pomjeraju okolnosti u vašu korist. Od polovine mjeseca mnogi predstavnici vašeg znaka će biti pratnja autoriteta na značajnom poslovnom putovanju, gdje će se spontano kroz razgovor i dogovor jasno vidjeti vaše ambicije i stvoriti uslovi za napredovanje u vašoj karijeri.
S druge strane krajem mjeseca biće vam ponuđeno bolje radno mjesto sa većim primanjima što će vas staviti u dilemu i nećete znati kojoj strani da se priklonite. Nijedna opcija nije pogrešna. Razmislite!
Planete vas podržavaju, pa će mnogi nezaposleni Strijelčevi u avgustu dobiti posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaš bračni i partnerski odnos je najzad uhvatio pravi smjer. Stišale su se bure i izbrisala ružna sećanja jer ste sada oboje spremni da radite za više ciljeve i zajedničke intrese. Vi umijete da podignete partnera u visine samo ako osjetite da je to ono pravo i da zaslužuje vašu pažnju i ljubav. U ovom periodu nošeni idealima ozbiljno ćete se potruditi da zadivite vašeg partnera novim ponašanjem i odlukama. Strijelci se teško odlučuju na brak plašeći se da ne izgube slobodu, ali brak je i institucija i konstrukcija za planiranje budućeg načina života, što će sem ljubavi, mnogim mladim parovima biti odlučujući faktor da promijene status i uđu u bračne vode. Vaša energija i optimizam će biti zarazana, tako da ćete novim odlukama oduševiti i podignuti raspoloženje čitavoj bližoj i daljoj familiji. Fantastično!
Ako ste slobodni:
Amorova strijela slobodnih Strijelčeva će s početka mjeseca poletjeti visoko i pogoditi srce jedne ugledne dame ili uglednog gospodina, indirekto ili direktno povezanih sa vašom poslovima i karijerom. Aktiviraćete se, udvarati, slati signale i sms porukice jednoj prefinjenoj Djevici, oštroumnom Blizancu, duhovitom Ovnu ili prelijepoj Vagi. Sredinom mjeseca otopiće se led i od uzdržanih i distanciranih onosa buknuće uzjamna vatra emocija i strasti. Započećete vezu i zaljubljeni do ušiju prepustićete se da vas preplave divni osjećaji. Dobar pogodak!

Zdravlje:

Tokom većeg dela avgusta puni ste energije, optimizma i akcije, tako da se pogotovo mladđim Strijelcima, teško može pokvariti odlična zdravstvena situacija. Ipak, više spavanja i redovnijeg odmora bi vam koristilo da sačuvlate optimalnu zdravtvenu sliku za duži period. Čuvajte se nesmotrenosti, udaraca i padova!
Eventualno starije generacije i osobe koje vuku hronične tegobe mogu pod uticajem Saturna, koji je u vašem znaku i retrogradan do 13. avgusta a koji je u kombinaciji sa planetom Mars, koja takođe tranzitira vašim znakom, imati zdravstvene smetnje i doživjeti povraćaj nekih starih tegoba i situacija.

Srećni brojevi:

3, 5, 15, 23, 26


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Jarčevi koji se bave privatnim poslovima će uspjeti da održe ustaljen poslovni nivo ali uz dosta borbe oko naplate i potraživanja dugovanja. Vaša planeta finansija Uran je krenula retrogranim hodom i za dugo neće promijeniti pravac, što znači da treba da se u ovom periodu pozabavite rekonstrukcijom finansijskog plana i nađete način za sigurniju zaradu. Energija planete Pluton, koja je u vašem znaku, vrlo je destruktivna ukoliko se ne odlučite za promjene u poslovanju i ukoliko postepeno ne modernizujete segmente vašeg biznisa. U prve dvije dekade avgusta naglašeno je vaše osmo polje, tuđeg novca, poreza, banaka i dugova, tako da razmislite o mogućnosti poslovnog partnerstva ili novčane pozajmice. Poslednja dekada avgusta će u potpunosti izvući situaciju, jednim korisnim kontaktom na poslovnom putovanju. Borbeno!
Zaposleni predstavnici vašeg znaka imaju manje poslovnih briga jer se napeta atmosfera u kolektivu smirila. Nakon 13. avgusta i promjene dosadašnjeg retrogradnog kretanja vaše lične planete Saturna, radne zadatake ćete bez obzira na količinu posla obavljati lakše i sa voljom. Kako se planetarna energija premjestila na zapadnu stranu hemisfere, daleko od vaših ličnih intresa i prema drugima, pripremite se da će doći do promjene ukoliko ste do sada samostalno obavljali radne zadatke i da će biti potrebno da se prilagodite i uključite u timski rad. Isplata zarade će kasniti ali stići će u poslednjoj dekadi u mjesecu.
Nezaposleni predstavnici vašeg znaka mogu da se oslone na povoljne planetarne prilike za zaposlenje u poslednjoj sedmici avgusta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Oni Jarčevi koji su u braku i dugim vezama mogu da očekuju da će u toku avgusta imati vrlo dinamičan i uzbudljiv period sa partnerom. U prvi mah vam može smetati partnerovo preuzimanje komande i njegova dominacija u kući ali vrlo brzo ćete prestati o ovome da brinete i prepustićete vođstvo partneru. Kako se vama naglo pojačao libido jer ste pod uticajem pozitivne energije Sunca u vašem osmom polju seksa i transformacije, sve nesporazume sa partnerom rješavaćete u krevetu, u ljubavi i strasti. Pred kraj mjeseca kada i Sunce uđe u znak Djevice i pridruži se Veneri i Merkuru, vrlo je moguće da ćete zajedno isplanirati i otići na jedno duže putovanje. Prepustite se ljubavi, jer pred vama je oživljen lijep, emotivno-erotski period!
Ako ste slobodni:
Slobodni Jarčevi će ovog mjeseca nastaviti da se provode, zabavljaju i druže. Vaša staložena pojava je neprepoznatljiva u ovom mjesecu jer daćete sebi slobodu da ludujete i izmjenite ponašanje. Nošeni jakom seksualnošću lako ćete se upuštati u krakotrajne veze koje neće ostaviti nikakav značajan trag u vama. Može vam se dopasti neko vrlo intelektualno jak ili će vas mnogo uzbuđenja i lutanja odvesti na jedan put, gdje ćete upoznati osobu koju ste tražili sve ovo vrijeme. Pred kraj mjeseca jedan Bik, Vaga, Djevica, Riba ili Rak će u vama sem strasti isprovocirati i vaše osjećaje. Prepustite se zanosnom trenutku!

Zdravlje:

Više pažnje posvetite svom organizmu i opštem zdravlju do 13. avgusta, sve dok vaša lična planeta Saturn ne promijeni kretanje. Ovaj period najviše pogađa one predstavnike vašeg znaka koji imaju hronične tegobe.
Mnogi Jarčevi su dobili na težini u poslednjih godinu dana, tako da primjena jedne dijete i pravilnija ishrana bi u ovom periodu bila uspješna i korisna.
Mlađe generacije Jarčeva do 30. avgusta su odličnog zdravstvenog stanja a od tog datuma mogući su nazebi i manji problemi sa disajnim putevima.

Srećni brojevi:

2, 3, 12, 23, 24


vodolija
VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Za većinu poslovnih Vodolija retrogradno kretanje planete Pluton, odgovorne za vaš poslovni uspjeh i planete finansija Neptun, stvoriće nestabilnu poslovnu situaciju i loše materijalne prilike. Takođe, izlaskom planete Mars iz vašeg desetog polja 2. avguta, smanjila se mogućnost da direktnim akcijama pomjerite stvar na bolje i biće vam potrebno da uložite dosta napora i potegnete poslovne veze da bi održali biznis na dosadašnjem nivou. Sve ukazuje na to da bi bilo korisno da promijenite poslovnu taktiku, razradite planove i nađete izvor materijalnih sredstva, a još po najbolje je da se odlučite da se udružite sa odgovarajućim poslovnim partnerom.
Ipak, nema razloga za pretjeranu brigu jer situacija se postepeno mijenja u vašu korist. Pomjeranjem planeta prema usponu vaše kaijere moćićete da uspješnije primjenite svoje nove ideje i projekte ili plasirate nov proizvod na tržište.
Zaposlene Vodolije tokom avgusta ne mogu mnogo da utiču na promjenu situacije na poslu jer ih u ovom periodu ne podržavaju planetarne energije. Iz ovih razloga, najbolje je da se držite ustaljenih poslovnih obaveza i pokušate da poboljšate materijalnu situaciju jednim dopunskim poslom. Ovaj period možete da iskoristite za odmor i da se na jedno vrijeme povučete iz poslovnih tokova ili pronađete zadovoljstvo u bavljenju vašim hobijem ili drugim stvarima koje su predmet vašeg interesovanja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Za razliku od manjih poslovnih problemaVodolije u svojoj porodici i sa stalnim partnerom imaju skladne odnose. Naime, Sunce greje polje vaših bračnih i partnerskih odnosa sve do 22. avgusta i pred vama je izuzetno lijep period, kada ćete u partneru imati materijalnu i moralnu podršku. Potreban mir i razumijevanje i sreću ćete pronaći u svojoj porodici i domu. Kako je vaše osmo polje tokom čitavog avgusta naglašeno, velike su šanse da ponovo zagrejati emocije i obnoviti strasti. Vrlo harmonično!
Tokom avgusta mnogi parovi koji su u dugim vezama će donijeti važnu oluku da ozakone vezu i uđu u brak.
Ako ste slobodni:
SlobodneVodolije koje traže ljubav, avanturu i uzbuđenje, tokom avgusta će u odnosu na prdhodni period imati mnogo više sreće u tome. Bogat društveni život donijeće vam po koju avanturu ali planetarni raspored vam do 22. avgusta pruža šansu da nađete i pravu ljubav i stalnog partnera. Desiće vam se da na jednoj zabavi i u prijatnom razgovoru sa jednim Lavom, Vagom, Djevicom ili Blizancem ostanete iznenada pogođeni amorovom strijelicom. Željećete da se ponovo vidite i tako ćete se ubrzo naći u vezi koja će vam intenzivno pokrenuti emocije i strasti. Odlično!

Zdravlje:

Vodolije generalno, a posebno one koje su radno angažovane, do 22. avgusta treba da se sa većom pažnjom odnose prema svom organizmu i zdravlju.
Umor i manje stomačne tegobe su poledice stresa i zato gledajte da se više odmarate, redovnije spavate i ispravnije hranite. Aktivni odmor je najbolje rješenje za vas pa će se u ovom periodu mnoge Vodolije uputiti na planinarenje, rafting ili će otići na kapovanje i baviti se mogućnostima snalaženja u nekultivisanoj prirodi.
Odložite putovanje u periodu od 20. i 21. avgusta.

Srećni brojevi:

4, 9, 14, 24, 31


Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu pozovite naše astrologe na:

095/700-007

ili stupite u kontakt sa astrolozima putem SMS poruka, tu su 24h dnevno da vam pomognu i odgovore na sva vaša pitanja.


ribeRIBE

Posao:

Za poslovne Ribe avgust će biti plodonosan i uspješan mjesec. U ovom periodu imate snažnu podršku planetarnih energija jer planeta vašeg poslovnog uspjeha, Jupiter, pravi niz povoljnih aspekata koji vam omogućavaju lakši proboj na tržište i nove šanse za proširenje poslova pod povoljnim okolnostima. Takođe, vašem vrhu desetog polja približava se 2. avgusta planeta vaših finansija Mars, koja će vam pomoći da se upustite u finansijske transakcije i stečenim kapitalom uzdignete vaš biznis na viši nivo. Očekuje vas puno posla i neočekivanog angažovanja ali imaćete poletne snage da sve postignete. Posebno uspješni će biti svi kreativni, markentiški i organizacioni poslovi. Sjajno!
Ribe, koje su u radnom odnosu očekuje uspješan mjesec pun vrijednih i za vas korisnih događanja, koja će vas već početkom mjeseca izbaciti na bolju poziciju ili će vam već tada biti nagovješten skorašnji napredak u karijeri. Ove beneficije ste ostvarili kroz direktnu saradnju sa vrhunskim autoritetima u firmi i za sav vaš uložen trud i dobro obavljen posao u predhodnom periodu. Pojedinim predstavnicima vašeg znaka biće ponuđen i novi posao za veću platu, što će kod vas izazvati dilemu. Idite uvijek naprijed i slobodno istražujte nove mogućnosti!
Nezaposlene Ribe mogu da očekuju da će do 22. avgusta, uz pomoć uticajnih poznanstava dobiti posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Avgust će se pokazati kao vrlo blagonaklon mjesec za vaše poslove, što neće umanjiti porodičnu sreću i dobre odnose sa djecom i stalnim partnerom. Vezivaće vas svakodnevne sitne pažnje u rutinskim dnevnim obavezama, laka komunikacija i dogovori a kao najveći lijepak spajaće vas ljubav, strasti i briga o djeci. U ovom periodu više ćete biti upućeni jedno na drugo i više će vam odgovarati određena izolovanost od drušva, buke i gužve, pa ćete često sami provoditi čarobne avgustovske večeri uz tihu muziku, svijeće i romantične većere, zajedno gledajući u nebo i zvijezde. Krajnje romantično!
Mnoge Ribe koje su u dugim vezama biraće datum vjenčanja sa svojim partnerom.
Ako ste slobodni:
Slična situacija je i za mnoge slobodne Ribe koje će takođe biti u romantičnom raspoloženju, pa će večeri provoditi na koncertima, obilasku kulturnih događanja ili će se šetati blizu vode i udisati mirise avgustovskih večeri. Velike su šanse da na jednom od nabrojanih mjesta sretnete osobu sličnih intresovanja, iz grupe znaka Djevica, Raka, Lava, Vaga ili Škorpije. Otkrivaćete sličnosti koje će vas kao magnet privući jedno drugom i do 22. avgusta naćićete se u vezi punoj dirljivih osjećanja. Znaćete od samog starta da će ova ljubav potrajati.

Zdravlje:

Puni ste snage i energije i ne osjećate umor koji vas u prvih dvadesetak dana može savladati i izazvati manje i ozbiljnije zdravstvene probleme. Povedite računa da imate dovoljno sna na dnevnoj bazi jer on je vrlo važan za obnovu vašeg organizama tokom noći. Ukoliko ne uspijete da se riješite nesanice pokušajte sa prirodnim prepartima, kapima cvijetnih esencija ili se obratite stručnjaku.
Ribe se lako oslobađaju nakupljene negativne energije boravkom pored vode, zato ako imate u blizini reku, more ili jezero, potrudite se da tamo često odlazite i kupate se i boravite na plaži.

Srećni brojevi:

4, 5, 22, 23, 31


Mjesečni horoskop za avgust pripremio astrološki tim MesecniHoroskop.com!
Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.